dinsdag 1 februari 2011

Even Voorstellen.

Hallo Bloglezers,Mijn naam is Carmen Schaafsma en stel mij graag aan jullie voor omdat ik de gelederen van het Hobbyshop La Conza-team kom versterken.

De dames (Nathalie en Astrid) vroegen mij of ik dit blog bij wil gaan houden. Aangezien mij dat een leuke uitdaging lijkt, heb ik meteen 'ja' gezegd. En tja..... als je weet hoe gezellig de dames zijn, kan je bijna niet weigeren :-).Ik ben 45 jaar en ruim 16 jaar getrouwd met Ad. Naast knutselen, ben ik gek op kinderen en werk dan ook als oppas. Ik knutsel voornamelijk kaarten met de meest uiteenlopende technieken: scrappen, borduren, embossen (Cuttlebug en lichtbak), 3D. Voor het inkleuren van mijn stempels op scrapkaarten gebruik ik graag mijn Derwentpotloden, daar ben ik verslaafd aan :-).

Naast kaarten probeer ik zo nu en dan ook wat anders uit, zoals doosjes. Verder vind ik het pimpen van een theedoos, of alles wat maar te pimpen valt, erg leuk.

Dit was het wel zo'n beetje wat er over mij te vertellen valt, en misschien ten overvloede, maar ik heb er zin in, en ga er met de dames wat moois van maken.

Jullie horen weer van mij!
Knutselgroetjes, Carmen.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk, ben erg nieuwsgierig wat we allemaal te zien krijgen.

  groetjes en succes toegewenst, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eindelijk toch nog een blog Carmen...
  Ben reuze benieuwd naar jullie creaties hoor.
  Succes en groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om het gezicht achter de blog te zien :)
  Ik kijk uit naar jouw creaties

  groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen