donderdag 7 juli 2011

Voor mijn neef.

Hallo allemaal,


Ik ben heerlijk op vakantie geweest in de Vulkaaneifel in Duitsland. Wat is het daar toch mooi. Terug gekomen dacht ik: "Er 'moet' ook van mij maar weer eens een kaartje op het blog". Nu wil het toeval dat mijn neef van de week jarig is, dus ik ben voor hem aan de slag gegaan. Hij wordt 14 jaar, dus het moet wel een beetje een stoere kaart zijn. Ik heb van de magnolia's dan ook Stoere Edwin gebruikt.





Niet te veel poespas, want dat is niet leuk voor een jongen van zijn leeftijd. Ik vond het wel een uitdaging, want ik vind mannen,- en jongenskaarten altijd heel lastig.



De randen zijn afgewerkt met Walnut Stain van Distress. Het hartje is een stans van Nellie Snellen en heb ik bewerkt met een embossing mal van Provocraft (eerst gestempeld met Walnut Stain). De stempel is van Marianne Design. Het dessinpapier is al heel oud (ooit op een beurs gekocht) en de swirls die ik heb gebruikt zijn van Crealies. Het lint heb ik ooit eens van een bos bloemen gehaald, met het idee: je weet maar nooit....... Edwin is natuurlijk ingekleurd met mijn Derwent Coloursoftpotloden.



Dit was weer een bijdrage van mij, tot de volgende keer.



Groetjes, Carmen.

1 opmerking: