zaterdag 5 februari 2011

Mijn eerste creatie.

Hallo Bloglezers,



Allereerst wil ik jullie enorm bedanken voor de leuke reactie op mijn voorstelberichtje!! Vandaag ga ik mijn eerste creatie op het blog plaatsen en dat vind ik erg leuk. Ik heb vandaag heerlijk zitten knutselen met een vriendin van mij, maar dat resultaat krijgen jullie later te zien, want die kaart is nog niet helemaal af.



De kaart die ik jullie vandaag laat zien is een trouwkaart (sorry, voor de vertekening aan de linkerkant, dat komt door de dikte van het 3D plaatje. Ik moet de kaarten eigenlijk forograferen, maar dat lukt me nog niet zo goed):



Ik heb gebruik gemaakt van Color Core karton in de kleuren Snowflake en Nostalgia. Het designpapier is van paperpad 'Wedding' van Kars. De bloem is van een creatables van Marianne Design LR 0129 en het 3D plaatje is van Yvonne Creations CD 10096. Verder vond ik het roesje er wel erg leuk bij passen en heb ik het bloemetje afgewerkt met een plakpareltje. De geschulpte cirkel heb ik een beetje opgeschuurd. Alle materialen (behalve het roesje) zijn natuurlijk te koop bij Hobbyshop La Conza.

Fijn weekend allemaal, tot gauw!

Groetjes, Carmen

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi kaartje Carmen.

    Groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit vind ik een hele mooie kaart en ben ook volger van jullie geworden. Zag zulke mooie creaties . gr Gea B

    BeantwoordenVerwijderen